Erasmus+ és el programa europeu en els àmbits de l’educació, la formació, la joventut i l’esport per al període 2021-2027. Aquests àmbits clau contribueixen al desenvolupament personal i professional de la ciutadania. En darrera instància, una educació i formació de gran qualitat i inclusiva, així com l’aprenentatge informal i no formal, equipen als joves i participants amb les qualificacions i capacitats necessàries per a una participació significativa en una societat democràtica, l’enteniment cultural i per gestionar amb èxit les transicions en el mercat laboral.

El nostre centre ha obtingut una acreditació Erasmus 2024-2027 en Educació Escolar, que ens permetrà fer intercanvis d’alumnes i formacions de professors d’ESO i Batxillerat amb altres centres europeus durant els pròxims tres cursos!

Cada any, el @sepie_gob com a agència de la UE valora els projectes presentats pels centres educatius i en selecciona els que aconseguiran l’acreditació. El projecte que ens han aprovat estableix com a objectius prioritaris la internacionalització i digitalització del centre, l’impuls de la metodología AICLE i la millora de la convivència. Confiam en què aquests aspectes milloraran i tota la comunitat educativa en sortirà beneficiada.

Podeu contactar amb nosaltres al correu: erasmusescolar@iesramonllull.cat